Am doar Kit-ul Young Living

Echilibru psiho-emoțional
9 martie 2018
Copiii de Lumina si Uleiurile Esentiale, o Marturie Reala
15 martie 2018

Înseamnă că ai tot ce-ți trebuie pentru a ieși din impas. Indiferent ce ulei ai în casă trebuie să te intrebi: “Ce vreau eu ca acest ulei să facă pentru mine?”Eram într-o ședință și nu băusem apă în ziua respectivă și mă luase o durere de cap foarte supărătoare. Singurul ulei pe care îl aveam la mine era Peace and Calming pentru că, la acea vreme, îl foloseam în loc de parfum. Am pus 3-4 picături la tâmple, am băut un pahar mare cu apa și 10 minute mai târziu am și uitat că m-a durut vreodată capul. În momentul acela nu am început să mă plâng că nu am PanAway la mine, că nu am Copaiba, Wintergreen care ar fi mers direct la țintă.

Gândește-te că e ca și când tu trebuie să vorbești cu seful tău (PanAway, Menta, Wintergreen, Copaiba) dar nu este la birou toată ziua. Ce faci in momentul acela? Te adresezi unei alte persoane care este în autoritate și care poate ține locul șefului în ziua respectivă. Exact așa se întâmplă și cu uleiurile esențiale. Ce vreau ca acest ulei să facă pentru mine? …

Young Living Starter Kit este cea mai bună investiție pentru că ai tot ce ai nevoie. E ca și o trusă de prim ajutor până mergi să te vadă un cadru medical.

Diffuserul Young Living este o piesă foarte importantă care ar trebui să se găsescă în toate casele. De ce? Pentru că este aromatizator, pulverizator și umidificator. Poți să pui un prosop peste capul tău și peste diffuser și să faci inhalații.

Diffuserul este foarte eficient atunci când pui 3-4 picături de Thieves în apă omoară ciupercile, microbii din cameră. Lasă diffuserul să funcționeze cu Thieves timp de 30 de minute apoi închide-l.  Camerele trebuie aeresite în fiecare zi indiferent de anotimp. Thieves conține Cuișoare (Syzygium aromaticum), lămâie (Citrus limon), scorțișoară (Cinnamomum verum), Eucalyptus radiata și rozmarin (Rosmarinus officinalis CT 1,8 cineol). Thieves întărește sistemul imunitar – doar o picătură de Thieves la fiecare talpă.

Dacă tu ești ca și mine și nu faci lucrurile cu jumătate de măsură, aruncă la gunoi parfumurile de casă … și investește într-un kit!

Dacă folosești un diffuser:
1 ulei esențial + 4 picături de 2x/zi 8-12 ore

Ai: 
110 zile
3-7 luni
800 picături – peste 1.200 de ore de sănătate curată și o casă care miroase superb

Click pe link pentru a vedea cât de frumos și de ușor de asamblat este diffuserul Young Living https://www.youtube.com/watch?v=R-7CCzq93nA

Uleiurile care le primesti in kit:

Thieves susține o stare de bine generală. Toate uleiurile fac acest lucru.

 

 

 

 

 

Ai doar kitul? Ai o întreagă echipă de urgență la tine în casă! În cazul acesta tu îi spui ce să facă.

Kitul este gândit de Gary Young, fondatorul Young Living să te ajute și cu probleme de sistem respirator, emoțional, să aline durerile ocazionale și să restaureze buna funcționare a sistemului digestiv, să nu mai folosești parfumuri de cameră și să otravești familia ta cu substanțe chimice, etc. În loc de parfumurile de cameră poți să folosești Lemon în diffuser, Purification pentru a purifica casa și a neutraliza mirosurile.

Pentru sistemul respirator e suficient de diluat o picătură de Copaiba/Tămâie/RC, Thieves cu o picătură de ulei vegetal și de aplicat pe talpă și pe spate.

Pentru tuse ocazională se pun 3-4 picături de Lemon și/sau Purification în diffuser pentru 15-20 de minute înainte de culcare, Copaiba 2-3 picături diluate cu 10-15 picături de ulei de măsline de făcut o cremă și de aplicat pe piept.

Pentru sistemul digestiv ai Digize/Copaiba/Lavender/Peppermint. Pentru bebeluși și copii fî o cremă cu o picătura de Copaiba la 5 picături de ulei vegetal și să aplici peste abdomen în sensul acelor de ceas obligatoriu începând din partea dreapta. Pentru adulți se aplică unul din uleiurile de mai sus 1-2 picături pe abdomen pe cadru colic. Digize conține Tarhon (Artemisia dracunculus), ghimbir (Zingiber officinale), menta piperata (Mentha piperita), ienupăr (Juniperus osteosperma și J. scopulorum), fenicul (Foeniculum vulgare), lămâița (Cymbopogon flexuosus), anason (Pimpinella anisum) și pachiuli (Pogostemon cablin).

Pentru stress ai Stress Away care poți să-l porți ca și parfum în fiecare zi la serviciu, acasă. Aplicat după ureche sau la baza coloanei, pe mușchi – fiecare unde resimte stresul.

Pentru piele fă o cremă din 10 picături de Lavanda/Frankincense/Copaiba și 30ml ulei vegetal. Pentru bebeluși sunt suficiente doar 2 picături de ulei esențial la 30ml ulei vegetal V-6.

Purification poate fi aplicat și pe înțepături de insecte și zgârâieturi și ține țânțarii la distanță. Conține Citronella (Cymbopogon nardus), lămâiță (Cymbopogon flexuosus), rozmarin (Rosmarinus officinalis), arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), lavandin (Lavandula x hybrida) și smirnă (Myrtus communis).

Pentru hidratare pune 1-2 picături de Orange+ în apa într-un pahar de sticlă sau ceramică pentru că uleiul esențial topește substanțele petrochimice. Dacă nu bei suficientă apă iți scade sistemul imunitar. Dacă te zgârâie în gât amestecă 2-3 picături de Orange într-o linguriță de miere și ține-o pe gât până se topește. De ce lingură de lemn? Pentru că metalul oxidează uleiul esențial și pierzi valoarea terapeutică.

Orange+ contribuie la distrugerea microorganismelor patogene. Susține funcționarea optimă a sistemului respirator.

Pentru dureri ocazionale, sistemul circulator, sistemul osos, articulații ai PanAway, Copaiba. Copaiba mărește de 10x efectul primului ulei aplicat. Pentru cei care au dureri de articulații ar fi bine ca timp de 3 săptămâni să elimine glutenul din mancarea lor și să mărească cantitatea de apă băută. Atenție! Produsele care sunt Gluten free nu sunt neaparat sănătoase pentru că pot conține substanțe modificate genetic.

Dacă nu știi ce ulei să folosești, folosește Frankincense (Tămâie) și o să-și facă efectul!

Asigură-te că:

  1. Bei apa – cel puțin 1 pahar la 2 ore
  2. Mănânci sănătos
  3. Vorbești frumos cu tine și cu cei din jurul tău
  4. Ai o gândire pozitivă

O minte negativă nu-ți va da niciodata o viață pozitivă! 

E minunat că ai doar Kitul! E mai mult decât SUFICIENT!

Preț România: doar 186 de euro. Dacă îl iei pe comandă lunară, ER, atunci mai economisești 5 euro.

Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Vrei kitul și știi deja pe cineva care folosește produsele Young Living, roagă persoana respectivă să te învețe cum să comanzi.

______________________________

Nu știi pe nimeni care folosește uleiurile esențiale și vrei să-ți comanzi astăzi Kitul, click pe link-ul de mai jos pentru a beneficia de prețul de distribuitor.

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda  astăzi. La secțiunile: *Cine v-a prezentat inițial marca Young Living și *cine s-a ocupat de înscriere* trece numărul 1564235 și primești o reducere de 24%

Comandă acum: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum