AFT – Aroma Freedom Technique

Uleiuri esențiale și produse naturale pentru bebeluși și copii
24 august 2019
Uleiuri esențiale pentru școlari
8 septembrie 2019

Aroma Freedom Technique este o tehnică care folosește uleiurile esențiale pentru a transforma emoțiile tale și pentru a obține dorința inimii tale. Este o îmbinare perfectă între Psihologie și Aromaterapie.

Cu această tehnică poți să identifici care este scopul tău în ceea ce privește Young Living și alte scopuri pe care le-ai putea avea în legătură cu viața ta și să elimini gândurile negative care te țin pe loc.

Este o metodă simplă și eficientă pentru a stabili țeluri și obiective îndepărtând în același timp piedicile care te opresc din a atinge aceste obiective.

La sfârșitul acestei sesiuni vei avea o înțelegere mai clară a ceea ce te ținea pe tine blocat și ce trebuie să faci pentru a excela.

La ora actuală în România sunt doar 2 persoane acreditate în AFT:

 

Materiale necesare pentru a începe această sesiune: foaie și pix, uleiul Clarity (opțional), Lavender, Stress Away, Frankincense, Lemon/Believe. Poți să te programezi la o sesiune sau să faci tu o sesiune singur. Doar trebuie să te asiguri că ești gata să faci pașii necesari să schimbi situația pe care vrei să o transformi și că vei fi singur responsabil să te ții de cuvânt. Astfel vei evita o zgârietură pe vinilul vieții tale.

 1. Care este intenția ta? Ce vrei tu să obții cu Young Living anul viitor pe vremea aceasta? Pe o scară de la 0-10 notează cât de realizabil pare acest scop.
 2. Ce îți spune vocea negativă? Ce motive invocă aceasta când spune că scopul tău nu se poate îndeplini.
 3. Identifică cum te simți când auzi vocea negativă. Descrie sentimentul într-un singur cuvânt. Exemple (iritat, uluit, sceptic, ostil, surprins, pesimist, vulnerabil, revoltat, etc.)
 4. Unde simți sentimentul negativ în corpul tău?
 5. Gândește-te la un eveniment din trecut în care te-ai simțit la fel. Evenimentul poate să fie recent sau mai de demult.
 6. Pune o picătură de Stress Away, Lavandă și Tămâie în palmă. Inhalează amestecul în timp ce te concentrezi pe gând, sentiment și amintire.
 7. Vezi ce se întâmplă cu imaginea, gândul și sentimentele.
 8. Observă ce gânduri noi se ridică. Identifică idei creative în legătură cu intenția ta.
 9. Spune cu glas tare intenția ta originală. Pe o scară de la 0-10 marchează cât de realizabil pare scopul tău acum. (Dacă numărul este mai mic de 8, întoarce-te la pasul 2.).
 10. Creează o nouă afirmație care exprimă gândirea pozitivă.
 11. Spune afirmația în poziția de putere ( În picioare cu mâinile ridicate. Imaginează-ți că ești un campion care tocmai ai trecut linia de sosire primul). Inhalează Lemon/Believe timp de 2 minute/2x/zi timp de 3 zile.
 12. Care sunt cei 3 pași pe care trebuie să-i faci pentru a-ți atinge intenția/scopul/obiectivul inițial?         ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fă AFT de câte ori îți propui un țel sau ai impresia că ești blocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum