Despre mine

Numele meu este Larisa Bangs și locuiesc în Suceava împreună cu soțul meu, Jesse și cei doi copii: Ciprian și Sebastian. Sunt de profesie maseur terapeut și folosesc uleiurile esențiale Young Living în profesia mea cu rezultate fenomenale.

Acum câțiva ani a trebuit să trimit băieții la școală cu spray pentru insecte pentru că unde locuiam noi, în Minnesota, aveam foarte mulți țânțari. M-am dus la magazin să cumpăr și am început să citesc ingredientele. Pe unele nici măcar nu puteam să le pronunț. După mai multe cercetări am decis că nu pot să pun așa ceva pe copiii mei. Pe internet am găsit pe cineva care vindea uleiuri esențiale de la Young Living și am început să-mi fac propriul spray pentru piele.

Câteva luni mai târziu am fost invitată la o prezentare Young Living și de acolo totul este istorie. În tot timpul prezentării mă tot gândeam că aceste uleiuri sunt doar varianta lichidă la ceea ce eu foloseam deja: plantele numai că mica-mare diferență este că uleiurile esențiale sunt mult, mult mai concentrate. De exemplu, o picătură de ulei esențial de mentă (Peppermint) este echivalentul la a peste 20 de căni de ceai de mentă.

Înainte de a folosi uleiurile, băiatul meu cel mai mare la vârsta de 4 ani avea un vocabular foarte limitat și nu putea să execute două comenzi una după alta.  După ce am început să folosim uleiurile pe el, Ciprian a început să vorbească mai mult și a început să interacționeze cu copiii de la grădiniță.

Înainte de uleiul EndoFlex, eu eram pe lista de rugăciune la biserică pentru că dormeam 16 ore/zi și doctorii nu știau ce am. În mai puțin de 24 de ore aveam așa multă energie că nu știam ce să mai fac cu ea. Până în ziua de astăzi uleiul EndoFlex este uleiul preferat al soțului meu având în vedere că am multă energie și nu sunt obosită toată ziua.

În tot acest timp, Jesse scria un roman. Într-o zi el a venit la mine și m-a întrebat dacă nu am ceva pentru stimularea creativității – Orange, Cedarwood, Lemon, Tangerine, Peppermint. Romanul lui a văzut lumina tiparului în 2014.

De ce am ales Young Living? Pentru că de la plantarea seminței în pământ până la Sigilarea sticlei Young Living deține controlul suprem. Am ales Young Living pentru că vreau să văd oamenii din jurul meu sănătoși și ridicându-se la potențialul lor maxim. Dorința inimii mele este să văd oamenii sănătoși din punct de vedere fizic, spiritual, emoțional și financiar.

 

Contacteaza-ma acum