Young Living – Afacerea secolului 21

Primul Kit în limba română
1 iunie 2016
Evenimente
20 septembrie 2016

Haideți să ne definim bine termenii pentru a avea o conversație eficientă.

În țara noastră vânzarea directă și vânzarea prin rețea sunt definite și reglementate prin legea LEGE Nr. 650 din 7 decembrie 2002 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piață.

La art. 42 se precizează:

(1) Vanzarea directa este acea practica comerciala prin care produsele sau serviciile sunt desfacute de catre comerciant direct consumatorilor, in afara spatiilor de vanzare cu amanuntul, prin intermediul vanzatorilor directi, care prezinta produsele si serviciile oferite spre vanzare.
(2) Vanzarea prin retele (multilevel marketing) este o forma a vanzarii directe prin care produsele si serviciile sunt oferite consumatorilor prin intermediul unei retele de vanzatori directi care primesc un comision atat pentru vanzarile proprii, cat si pentru vanzarile generate de retelele de vanzatori directi pe care i-au recrutat personal.

Înainte de a trage concluzii pripite, documentați-vă temeinic, mai ales că nu duceți lipsă de surse de informare. Căutați și veți găsi, cereți informații și vi se vor da. Robert KIYOSAKI, autorul celebrei cărţi de educaţie financiară „Tată bogat, tată sărac”, defineşte Network Marketing sau MLM ca fiind „afacerea secolului 21”.

Ce trebuie să știi despre Multilevel marketing?

În primul rând Network Marketing trebuie tratat ca pe un serviciu dacă vrei un cec la sfârșit de lună! E foarte curios că Network Marketing este singurul serviciu/job în care oamenii vor să lucreze doar 2 ore și să câștige cât ar câștiga la un job obișnuit în 40 de ore. În al doilea rând, TU ești propriul tău șef! Uneori această poziție te face să lenevezi în loc să lucrezi la afacerea ta 8 ore pe zi. Cum ar arăta cecul tău la sfârșitul lunii dacă ai lucra măcar 4 ore/zi la Young Living? Ce te împiedică să o faci? Transformă fricile în motivații și vei fi un exemplu demn de urmat!

Network Marketing are produse reale care pot fi achiziționate fără să oblige pe cineva să facă partea de business. Comisioanele sunt plătite în funcție de vânzări.

Young Living este o companie TRANSPARENTĂ și INTEGRĂ. Young Living îți oferă posibilitatea să fii propriul lider, să dezvolți lideri, să lucrezi cu o echipă fantastică. În MLM (multilevel marketing) cei din organizatie se numesc *downline*.  Un downline e alcătuit din mai multe nivele. De aici și numele de multi -nivele marketing.

Young Living vinde produsele direct la consumatori, le dă un cec celor care le spun și altora despre Young Living în loc să plătească sute de mii de euro unui canal de televiziune pentru reclamă și toți ne bucurăm de un produs de calitate superioară.

În Young Living cineva care se înscrie în organizația mea, într-o lună mă poate depăși pe mine. În acest sens, nu este cineva în vârf peste care nu poți să treci. Rangurile sunt date de cât de multă muncă pui în afacerea ta. În momentul în care te înscrii ca și membru, chiar fără comandă – Young Living devine afacerea ta! Cum o crești așa o ai! Poți să folosești produsele doar pentru tine și familia ta sau poți să-ți dezvolți o afacere! Dacă te interează partea de afacere lasă-mi un mesaj și te ajut să începi propria ta afacere cu investiții minime.

Să ne uităm cum este structurată orice organizație pentru care tu lucrezi în acest moment:

DIRECTOR GENERAL/PREȘEDINTE/RECTOR

DIRECTOR ADJUCT/VICE-PREȘEDINTE/PRO-RECTOR

MANAGER/CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE

ȘEFII DE ECHIPĂ

MUNCITORII

Acum, spune-mi care coleg al tău, MUNCITOR, a ajuns DIRECTOR în doar câțiva ani pentru că chiar avea abilitățile necesare pentru a ajunge DIRECTOR sau și-a deschis propria afacere?

Ești plătit pentru TIMPUL TĂU sau pentru VALOAREA pe care o aduci firmei? Salariul tău poate să fie fix și tu să aduci valoare firmei de 100 de milioane într-o lună de zile! Și nu mă refer doar la bani aici. Poate să fie si valoare intelectuală.

 Nu ești sigur de produsele de la Young Living? Pune întrebări:

  • Despre companie şi angajații ei.
  • Despre produse – preţul lor, valoarea lor reală, sursele de aprovizionare şi potenţialul pieţei din zona în care vă aflaţi. Dacă există cineva încă în viață, fiintă umană sau animale atunci au nevoie de aceste produse pentru o stare de bine generală.  În România creștem cu viteza luminii.
  • Despre taxa de înscriere (inclusiv despre stocul ce trebuie achiziţionat iniţial) care este 0 la Young Living.
  • Despre garanţia companiei pentru răscumpărarea produselor nevândute. În Young Living nu trebuie să ne facem stoc.
  • Despre media câştigurilor membrilor activi. Câte ore ești gata să lucrezi pentru a dezvolta un business?

 

TRATEAZĂ YOUNG LIVING CA PE UN SERVICIU ȘI VEI FI PLĂTIT CA UN BUSINESS!

 

1 Comment

  1. […] Planul de compensare Young Living este foarte atractiv. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum