Thieves Household Cleaner (produs de curățat universal)

ART -Beauty Masque (Mască)
2 septembrie 2017
Sheerlumé (Cremă iluminatoare)
1 septembrie 2017

household cleaner

Dau din cap de fiecare dată când oamenii spun că acest produs costă prea mult.

Ei chiar nu știu să economisească.

O singură sticlă înlocuiește

 1. produsul de curățat cada
 2. geamurile
 3. vasele
 4. aragazul
 5. produsul de curățat legumele și fructele
 6. spray-ul pentru îndepărtarea prafului
 7. produsul pentru curățat mașina
 8. canapelele din piele
 9. poți să speli jucăriile
 10. peretii
 11. blatul de bucătărie
 12. cel pentru cuptor
 13. produsul de curățat parchetul
 14. mocheta
 15. hainele murdare
 16. scoate petele când este aplicat direct pe pată
 17. etc.

Noi îl folosim până și la a prelungi viața florilor din vază.

Noi chiar îl folosim mereu. Doar un căpăcel la 250ml apă. Am economisit așa mulți bani de când am făcut tranziția la Thieves și respirăm mai usor.

Deci, faptul că folosești produse naturale, nu costă mai mult. Toate produsele de la Young Living sunt concentrate și poți să le diluezi cu apă.

Young Living are grijă de sănătatea ta.

Young Living vrea ca tu să economisești bani.

De aceea, îi aleg pe ei de fiecare data!

Experimentează minunea de Thieves Household Cleaner! Cele mai dificile pete și zonele problematice din casă sunt mai ușor de curățat fără să folosiți substanțe chimice. În timp ce bacteriile sunt periculoase, unele produse de curățat de pe piață sunt o adevărată amenințare la sănătatea ta!

Thieves Household Cleaner este un produs de curățat universal fără substanțe chimice cu care poți să curăți casa de sus până jos, de la tavan până la podea. Poți să ștergi praful, poți să cureți grăsimea de pe aragaz, grătar, vase care se pun la cuptor.

De multe ori l-am folosit în loc de detergent de rufe și la splălat jucăriile de plush.

Mergeam într-o zi la un eveniment în afara localității și ne-am oprit să spălăm mașina. Tot drumul am mers cu geamul deschis pentru că mirosul de la detergentul pe care l-au folosit cei de la Spălătorie era atât de puternic încât te lua cu dureri de cap. Știi că de atunci, când duc mașina la spălat îi rog să-mi curețe interiorul cu Thieves?

Geamurile, oglinzile, pereții la mine în casă îi curăț cu Thieves.

Thieves Household Cleaner este un concentrat natural, fără substanțe chimice, care poate fi folosit în orice încăpere din casă. Diluează un căpăcel într-o sticlă cu pulverizator, o găleată sau folosește-l nediluat pe locul care necesită mai multă atenție. De acum înainte nu trebuie să porți o mască de gaze când faci curat și copiii tăi pot să meargă liniștit în patru labe prin casă.

Modul de folosire este descris pe etichetă pentru a-ți fi mai ușor. Dintr-o singură sticlă poți să faci cel puțin 14 litri de produs de curățat!

 Observație: 

Înainte de a-l folosi pe o suprafață mare, fă un test pe o suprafață mică unde nu s-ar vedea și așteaptă să vezi cum se comportă pe tipul de material pe care îl ai.

De câțiva ani de zile acesta este singurul produs pe care noi îl avem în casă. Miroase superb încât îți tot vine să faci curat! Cei mici pot ajuta și ei la șters ușile, dulapurile, fără mască de gaze sau mănuși pe ei.

Singurul produs de curățat de care ai nevoie 

Pe cine știi care poate să-ți facă rost de un produs de curățat astăzi? Tu aveai nevoie de el, ieri.

Comments are closed.

Contacteaza-ma acum