Thieves (Hoții)

Stress Away
26 decembrie 2014
Valor (Vitejie)
26 decembrie 2014

Thieves (Hoții)

Uleiul Thieves a fost inspirat de legenda a patru hoți din sec al XV-lea din Franța care au combinat un amestec aromatic din cuișoare, rozmarin și alte ierburi care să-i ajute să jefuiască mormintele. Hoții jefuiau mormintele, pe cei morți și pe cei care erau pe moarte în timpul epidemiei cunoscută sub numele de Ciuma Neagră/Moartea Neagră. Studiile arată că omoară bacteriile. În conformitate cu descoperirile științifice de la Universtatea Weber State, uleiul Thieves omoară 99.96% din bacterii când este folosit în diffuser. Thieves este o alternativă naturală la toate substanțele chimice de pe piață!

Știi că industria farmaceutică a zis că nu poți să folosești un ulei și în diffuser și intern și pe tine? Așa că, Gary Young fondatorul Young Living, a venit cu ideea să schimbe etichetele. Uleiul din sticla cu eticheta + nu este superior celui are este în sticla obișnuită. Este același ulei doar eticheta diferă pentru a împăca de la toată lumea.

 • Pentru îmbunătățirea sistemului imunitar poți lua 2-3 picături de Thieves+/zi într-o capsulă vegetală pe care o umpli cu un ulei vegetal( masline, cocos, etc.) sau amestecate foarte bine într-o lingură de miere.
 • Pentru acel timp când te zgârâie în gât poți să pui 1-2 picături într-o linguriță cu miere de albine și să o ții pe gât până se topește mierea.
 • Fă gargară cu un pahar cu apă în care pui 1-2 picături de ulei Thieves+.
 • Aplică 1-2 picături de Thieves pe tălpi pentru a ține microbii la distanță atunci când cineva din jurul tău este bolnav.
 • Fă un ceai cu doar apă caldă și o picătură de Thieves+. O să-ți dea enegie și o să-ți calmeze gâtul.
 • Adaugă 1 picătură de Thieves+ în bolul cu cereale pentru un gust minunat de scorțisoară.
 • Pune 5-8 picături în diffuser pentru a elimina mirosurile neplăcute și bacteriile din aer. Lasă diffuserul să funcționeze timp de 30 de minute de 3x/zi.
 • Elimină mucegaiul negru. Amestecă câteva picături de Thieves cu apă într-un pulverizator de sticlă și privește cum dispare sub ochii tăi.
 • Pentru că băiatul meu era singurul din clasă care nu era răcit în preajma Crăciunului am hotărât să fac un experiment cu 2 felii de pâine si doar 2 picături de Thieves. După 2 săptămâni când m-am uitat la feliile de pâine am înțeles de ce copilul meu nu lipsise nici măcar o zi de la școală din Septembrie până în Decembrie. 2 picături de Thieves/zi când îmi aduceam aminte! WOW! Mă bucur că am pus feliile în pungi de plastic!

 • Poți să îl folosești la spălat vasele, parchetul, suprafețele dacă este diluat. Young Living are un produs de curățat numit Thieves Cleaner.
 • Thieves+ poate fi adăugat în ceai, cafea sau în sucul de mere, vin fiert
 • Susține sistemul respirator
 • Amestecul este o armă excelentă în menținerea unui organism sănătos
 • Adaugă câteva picături de Thieves în săpunul tău bio cu care te speli pe mâini.
 • Inhalarea acestui ulei duce la o stare alertă
 • Are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, respirator, endocrin, digestiv, cardio-vascular, nervos, osos, muscular.
 • Se folosește în stomatologie

Pentru dinți frumoși și strălucitori pune 1 picătură de Thieves pe periuța de dinți si spală-te pe dinți în fiecare seară. Când te trezești dimineața gura ta se simte fresh. Uneori înainte de a mă ridica din pat mă întreb când am reușit să mă spăl deja pe dinți 🙂 Știi că doar oamenii de succes se spală pe dinți dimineata? Sper că și tu ești o persoană de succes!

*În preajma Crăciunului toți copiii din clasă erau răciți, inclusiv eu, numai băiețelul care folosește Thieves la talpă pentru imunitare nu era răcit!* – Învățătorul

 

Ingrediente:
Cuisoare / Clove-
Lămâie / Lemon
Scorțișoara / Cinnamon Bark
Eucalipt Radiata / Eucalyptus Radiata
Rozmarin / Rosemary

 

Thieves

Preț €52,69

Preț distribuitor: €40,04

Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Vrei o sticluță de Thieves și știi deja pe cineva care folosește produsele Young Living, roagă persoana respectivă să te învețe cum să comanzi.

______________________________

Nu știi pe nimeni care folosește uleiurile esențiale și vrei să-ți comanzi astăzi Thieves, click pe link-ul de mai jos pentru a beneficia de prețul de distribuitor.

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda  astăzi. La secțiunile: *Cine v-a prezentat inițial marca Young Living și *cine s-a ocupat de înscriere* trece numărul 1564235.

Comandă acum: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

Contacteaza-ma acum