Stress Away

Slique Essence
26 decembrie 2014
Thieves (Hoții)
26 decembrie 2014

Stress Away

În general, cei care suferă de stres cronic au un sistem imunitar deficitar, sunt mai susceptibili la boli cardivasculare și experimentează îmbătrânirea prematură a celulelor. Acest amestec este special formulat pentru a ușura stresul cotidian și tensiunea pentru ca tu să poți dormi mai bine noaptea și să trăiești o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Acest ulei a fost creat să fie o soluție naturală la stresul cu care ne confruntăm în fiecare zi. Stress Away este primul ulei care combină proprietățile antistres din uleiurile cu grad terapeutic Lămâie Verde și Vanilie. Vanilia este aroma preferată a bărbaților. De asemenea conține Copaiba și Lavender care reduc întăriturile la nivelul minții și aduc echilibru. Uleiul Stress Away induce relaxarea și reduce starea de tensiune nervoasă. Când ne confruntăm cu orice fel de stress nu mai putem gândi rațional. Voința nu poate să mai facă nimic. Când suntem stresați noi REacționăm.

Sisteme pe care le ajută: Sistemul emoțional și imunitar.

  • Aplică 2-3 picături la încheieturile mâinilor sau la baza de sus a coloanei sau la baza de jos a coloanei. Depinde unde ții tu stresul.
  • Rollon-ul este foarte ușor de folosit.
  • Pune câteva picături în diffuser pentru a te relaxa după o zi grea acasă sau la serviciu.
  • Inhalează timp de 30 de secunde. Cu cât inhalezi mai mult cu atât te apropii de punctul în care începi să gândești rațional. Dacă inhalezi mai mult de 3 minute ajungi la punctul în care începi să gândești creativ, încep să îți vină idei cum să rezolvi problema respectivă.
  • Cei care merg la serviciu și aplică 4-5 picături la baza coloanei au observat că au mai multă eficiență, sunt mai calmi și nu reacționează așa mult, nu mai sunt așa irascibili.
  • Folosește-l în loc de parfum. Aplică pe încheieturi, tâmple, gât și alte zone *unde vrei să fii sărutat/sărutată*, spunea Coco Chanel.
  • Stress Away ar fi bine să se găsească în geanta fiecărui tătic, a fiecărei mămici, student/e, elev/e, etc. Oricine care respiră are nevoie de Stress Away!

Atenție

Pentru întărirea sistemului imunitar folosește Thieves 1-2 picături la talpă.

Uleiul Stress Away NU ar trebui aplicat pe pielea ce va fi expusă direct la soare sau razelor ultra-violete în interval de 12 ore. Pot apărea pete maro pe piele.

“Stresul este eliberat prin simțul mirosului și nu prin gândire!” spunea doctorița noastră din State.

Stress Away

 

 

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda Stress Away astăzi. Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Contacteaza-ma acum