Joy (Bucurie)

ImmuPower (Sistem imunitar)
26 decembrie 2014
Juva Cleanse
26 decembrie 2014

Joy (Bucurie)

Joy

Știai că amestecul Joy trebuia să se numească LOVE?

Nepoțica mea avea 5 ani când mama ei a pus pentru prima dată Joy în diffuser. Mama nu i-a spus ei ce a pus în diffuser și după câteva momente, nepoțica mea a întreabat-o pe mama: *Mami, ce te face pe tine fericită? Eu sunt fericită când ….*

Atunci când îl inhalezi îți aduce aminte de momentele în care ai fost iubit, ținut în brațe, deblochează emoțional în special când ai ridicat pereți în jurul tău pentru a te proteja de dragostea cuiva sau chiar a ta.
Când este durere, glandele suprarenale, responsabile de reglarea stărilor de stres, a rezistenței la infecții și substanțe antigenice, a metabolismului și a sexualității se blochează. Joy deschide aceste glande. 💓
Pentru că băiețelul meu care a murit a fost o bucurie pentru noi, am ales ca în săptămâna dinaintea înmormântării, la priveghi, la înmormântare să difuzăm Joy, neștiind la momentul respectiv despre ce poate face Joy în caz de durere maximă. Chiar și pe costumașul lui am pus Joy.
Poți să-ți imaginezi cât de benefic este acest ulei în deblocarea emoțională?
Aplică 2-4 picături la inimă, pe tâmple. Pune-l pe umeri și stai așa nemișcat. Simte dragostea. Bucură-te de ea. Atunci când o să-l folosești constant o să vezi cum ai impresia că totul în jurul tău este mai moale, mai cald …
 Nu poți să fii mereu încruntat, supărat când folosești acest ulei în mod constant.
Uleiul esențial Joy este un amestec de uleiuri esențiale pure care creează câmpuri magnetice de energie și aduce bucurie inimii. Recomandat de folosit în situații de șoc, tristețe și doliu.
Conține:
Bergamot – excelent pentru sistemul endocrin și hormoni. Mărește starea de bine și calmează emoțiile pentru a te ajuta pe tine să dai drumul la anxietate, stres și tensiune. â
Ylang Ylang – poate ajuta la echilibrarea energiilor pentru a ne putea concentra pe gânduri, pentru a elimina gunoaiele din mintea noastră. Aduce înapoi sentimente de dragoste, de încredere, de bucurie de pace și de acceptare de sine.
Geranium – echilibrează emoțional, întărește funcțiile ficatului și a rinichilor, ajută la eliminarea toxinelor din ficat care provoacă dezechilibre în organism. Ajută la eliberarea tensiunilor nervoase, a stresului, te ajută să te simți mai bine și să fii în armonie, pace și speranță cu tine însuți. 
Coriander – este stimulant pentru cei care sunt lipsiți de energie, de chef. Relaxează pe timp de stres. 
Lemon – lămâia promovează starea de bine și purifică, învigorează și încălzește.
Tangerine – mandarinul e plăcut ca și aromă și promovează o stare de bucurie. E revigorant, revitalizează. Este ușor sedativ și de aceea este ideal pentru stres și iritabilitate.
Jasmine – iasomia este excelentă pentru echilibru emoțional, poate produce un sentiment de încredere, energie, euforie și optimism.
 Roman Chamomile – mușețelul roman neutralizează alergiile și ajută la regenerarea pielii. Reduce iritabilitatea și minimalizează starea de nervozitate la copii, în special la copiii superactivi. 
Palmarosa – este apreciată pentru toate tipurile de piele, stimulează creșterea celulelor noi, reglează cantitatea de sebum, hidratează și promovează recuperarea rapidă.
Rose – are cea mai mai mare frecvență. Ridică frecvența fiecărei celule, ceea ce poate aduce armonie și echilibru în trup. Atrage dragostea și aduce bucurie inimii.
Înlocuiește parfumul tău cu Joy sau pune-l în diffuser! Inspiră romantism, acceptare de sine. Acest amestec a fost creat pentru a ne asista în procesul de rezolvare a problemelor din trecut și a ne aduce în punctul în care începem să ne acceptăm și să ne iubim pe noi înșine. Aplică câte 2 picături din oră în oră. Oamenii o să te simtă de departe. 💓

Mod de folosire: pune 4-5 picături în diffuser sau inhalează direct din sticlă sau aplică cu mișcări circulare o picătură pe inimă: *am bucurie, multă bucurie în inimă …*. Poate fi folosit în loc de parfum. Inspiră romantism, promovează relaxarea minții și a trupului și aduce bună dispoziție.

Observație

De când am aruncat toate parfumurile pline de chimicale (250 de chimicale se găsesc într-un parfum) și am început să folosesc uleiuri în loc de parfum nu este zi în care oamenii să nu mă întrebe cu ce m-am dat de miros așa de bine. Faza cea mai tare a fost într-o zi când m-am dat cu Peace & Calming și am uitat. Când am ieșit afară din clădiere adia ușor vântul și eu mă tot întrebam ce miroase așa frumos și mă tot duceam după miros!

Comandă uleiul astăzi de pe https://www.youngliving.com/vo/#/shopping-cart?returnUrl=https:%2F%2Fwww.youngliving.com%2Fro_RO%2Fproducts%2Fjoy-essential-oil-blend&id=ba9f22be-c804-42df-89a6-cb49717b22b4 Deveniti membru.

La înscriere asigură-te că pui numărul 1564235 pentru a primi o reducere de 24%.

 

 

Comments are closed.

Contacteaza-ma acum