Joy (Bucurie)

ImmuPower (Sistem imunitar)
26 decembrie 2014
Juva Cleanse
26 decembrie 2014

Joy (Bucurie)

Joy

Uleiul esențial Joy este un amestec de uleiuri esențiale pure care creează câmpuri magnetice de energie și aduce bucurie inimii. Recomandat de folosit în situații de șoc, tristețe și doliu.

Înlocuiește parfumul tău cu Joy sau pune-l în diffuser! Inspiră romantism, acceptare de sine. Acest amestec a fost creat pentru a ne asista în procesul de rezolvare a problemelor din trecut si a ne aduce in punctul în care începem să ne acceptăm și să ne iubim pe noi înșine.

Mod de folosire: pune 4-5 picături în diffuser sau inhalează direct din sticlă sau aplică cu mișcări circulare o picătură pe inimă: *am bucurie, multă bucurie în inimă …*. Poate fi folosit în loc de parfum. Inspiră romantism, promovează relaxarea minții și a trupului și aduce bună dispoziție.

Observație

De când am aruncat toate parfumurile pline de chimicale (250 de chimicale se găsesc într-un parfum) și am început să folosesc uleiuri în loc de parfum nu este zi în care oamenii să nu mă întrebe cu ce m-am dat de miros așa de bine. Faza cea mai tare a fost într-o zi când m-am dat cu Peace & Calming și am uitat. Când am ieșit afară din clădiere adia ușor vântul și eu mă tot întrebam ce miroase așa frumos și mă tot duceam după miros!

 

Preț €47.70

 

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda Joy (Bucurie) astăzi. Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Contacteaza-ma acum