HydroGize

Uleiurile biblice
13 decembrie 2016
Sulfurzyme
21 aprilie 2016

HydroGize

Organismul nostru ruginește, se corodează și oamenii ne aruncă la gunoi.

Haideți să înțelegem cum funcționează organismul nostru. Celulele noastre sunt ca niște cupluri fericite. Dintr-o dată vin niște Radicali ( care vor să distrugă relațiile dintre cei doi) și încep bătăile cu perne. La un moment dat apare Superman (HydroGize, NingXia) și deja avem un final fericit.

pillow-fight

Hidrogenul este primul element din tabelul lui Mendeleev. Este exact ca și un Superman care reduce “rugina”, penetrează celula la fel cum fac și uleiurile esențiale, luptă împotriva radicalilor liberi, încetinește procesul de îmbătrânire. 

Apa hidrogenizată produce energie!

HydroGize

Ai auzit că ai nevoie de Oxigen să trăiești?

În sticlele de la Young Living de HydroGize se găsește platinum.

Atunci când bei 2 litri de apă hidrogenizată de la Young Living ai în organism echivalentul antioxidanților din 1512 banane și 1032 de mere și a 55g de Vit. C.  Primul articol publicat despre apa hidrogenizată a fost publicat în anul 1975. Până și PubMed care este cea mai mare biblioteca de medicină online americană face referire la apa hidrogenizată și valoarea ei.

Cu siguranță mulți dintre voi nu au auzit despre această apă, dar ați auzit cu siguranță de izvoare, locuri unde apa iese din pământ și unde oamenii au fost vindecați de cancer, orbii și-au recăpătat vederea, etc. Se crede că în timpul acestui proces oxigenul se eliberează din moleculele de apă lăsând în urmă hidrogenul sub formă atomică sau moleculară. Se crede că apa în locurile respective este încărcată cu mai mulți hidrogeni.

Care este efectul hidrogenului asupra celulelor? Să joace rolul lui Superman, să protejeze celula.

Apa bogată în hidrogen este NOUA FÂNTÂNĂ A TINEREȚII! Motivul pentru care noi îmbătrânim mai repede este pentru că nu avem suficient hidrogen.

Apa hidrogenizată poate fi folosită pe bebeluși, pe femeile însărcinate. Apa hidrogenizată reduce acidul lactic care este produs în cantități mari în timpul exercițiilor fizice. Dacă cantitatea de acid lactic din mușchi este foarte mare se produce oboseala și crampele musculare. Atunci când faci exerciții fizice ia un diffuser cu tine la sală și pune în el Peppermint. Tu vei avea mai multă energie și îți va prelungi rezistența.

Pentru un efect mai îndelungat adaugă un cub de gheață în sticla ta HydroGize. Varsă apa în altă sticlă și adaugă ulei esențial de Mentă+. La început adaugă doar o singură picătură.

Combinația de Apă hidrogenizată + ulei esențial este cea mai bună metodă de a întări toate sistemele organismului. Poți să bei 5-6 sticle pe zi.

Hydrogize Charger

În curând vei putea ține în mână cea mai prețioasă sticlă de apă hidrogenizată! Gary a făcut cercetări timp de 4 ani înainte de a lansa-o pe piață pentru a se asigura că tu vei ține în mână cel mai bun produs de pe piață pentru a te bucura de o sănătate de fier!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum