DiGize

True Source
2 octombrie 2017
Clarity (Claritate)
1 septembrie 2017

M-a întrebat o doctoriță: *Bine, bine, zici tu că DiGize este bun pentru digestie, dar ce uleiuri conține?*

Uleiul esențial DiGize este un amestec din:

 • Tarragon (Tarhon) – previne fermentația, omoară bacteriile, creează un mediu care nu este propice pentru paraziții intestinali, calmează mușchii, previne umflăturile.
 • Ginger (Ghimbir) – e cunoscut pentru combaterea stării de rău și a fermentației gastro-intestinale, relaxează musculatura și este adjuvant în indigestie
 • Peppermint (Mentă) – cel mai cunoscut ulei pentru îmbunătățirea digestiei și combaterea paraziților. Relaxează mușchii tractului intestinal și ajută bolul alimentar să ajungă în anus. Omoară bacteria, ciupercile și mucegaiul
 • Juniper (Ienupăr) – puternic detoxifiant, curăță și amplifică funcțiile rinichilor
 • Anise (Anason) – relaxeaza musculatura, stimulează fierea, alină durerea intestinală
 • Fennel (Fenicul) – stimulant pentru sistemul gastro-intestinal, relaxează musculatura, omoară bacteriile, alină starea de greață. Ajută digestia și previne fermentația.
 • Patchouli – adjuvant foarte puternic pentru sistemul digestiv care combate starea de greață
 • Lemongrass (Iarba de lămâie) – împiedică dezvoltarea ciupercilor, dilatează vasele, împiedică inflamarea și îmbunătățește digestia

Răspunsul doamnei doctor:

*Exact așa trebuie să arate un amestec care este pentru digestie. Fondatorul vostru chiar s-a gândit la toate!*

… 

Când îi văd pe copii mei că se albesc la față dintr-o dată, imediat le aplic 2-3 picături de DiGize pe burtică. Dacă organismul lor luptă cu o bacterie vomită imediat sau le liniștește burtica.

La un moment dat eu și cu băiatul meu cel mai mare nu ne bucuram de o stare de bine pentru că o perioadă am fost sensibili la gluten și de fiecare dată când mergeam la cineva acasă ne era greu să refuzăm mâncarea așa că noi mâncam și după ce ne lua durerea de burtă ne dădeam cu 1-2 picături de DiGize pe burtă. Masajul trebuie să fie foarte ușor și neaparat să înceapă din partea dreapta  și să fie făcut în sensul acelor de ceas, a pacientului pentru că de acolo începe colonul și tu vrei să trimiți bolul alimentar în anus.

Pentru bebeluși când se încovoaie de dureri de burtică fă o cremă diluată: 1-2 picături la 30ml de ulei vegetal și aplic-o pe burtică tot din partea dreaptă a copilului și în sensul acelor de ceas. Mai nou avem și TummyGize pentru cei mici care este tot Digize doar că este gata diluat. Ține-i piele la piele cât mai mult și acoperiți-vă cu o pătură. Bucură-te de acel moment cu bebelușul tău. Ajută enorm de mult cu bebelușii care au colici.

TummyGize relaxează burtica, este calmant și poate fi folosit pe copii până la 12 ani.

DiGize nu ar trebui să lipsească din geanta ta când pleci în concediu, când pleci în weekend undeva. Niciodată nu o să știi cum ți s-a pregătit mâncarea sau dacă ei s-au spălat pe mâini suficient, au spălat ingredientele, etc.

Câte picături sunt ok/zi? Aromaterapia spune că doza sigură pe zi este de 1 picătură la 10kg/corp. Dacă ai 50kg – 5 picături de ulei esențial/zi sunt chiar ok.

Mod de folosire:

 • pune 4-5 picături în diffuser și lasă diffuserul să funcționeze timp de o oră de 3x/zi
 • amestecă 2-4 picături de DiGize cu 2-3 picături de ulei extravirgin de măsline și aplică pe stomac
 • poate fi luat ca supliment în capsule vegetale de 2x/zi dacă citești acest articol în State. Voi aveți DiGize vitality. În Europa încă nu s-a aprobat pentru ingerare
 • aplică o compresă caldă peste locul afectat. Învață cum se face o compresă caldă corect: https://www.youtube.com/watch?v=pmND5sO5KCk&t=33s

Într-o sticluță sunt între 250-300 de picături în funcție de vâscozitatea uleiului. Dacă tu folosești doar 2 picături/zi, o sticluță te ține 4 luni. Ai doar 2 lei/zi pentru sănătatea ta?

Preț: €51.04

Preț distribuitor: €38,79

Dacă vrei o sticluță de DiGize și știi deja pe cineva care folosește produsele Young Living, roagă persoana respectivă să te învețe cum să comanzi.

Dacă nu știi pe nimeni care folosește uleiurile esențiale și vrei să-ți comanzi astăzi DiGize, click pe link-ul de mai jos pentru a beneficia de prețul de distribuitor.

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda DiGize astăzi. La secțiunile: *Cine v-a prezentat inițial marca Young Living și *cine s-a ocupat de înscriere* trece numărul 1564235.

Comandă acum: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

 

Comments are closed.

Contacteaza-ma acum