Dentarome ultra Toothpaste (Pastă de dinți)

Sandalwood moisture cream (Cremă hidratantă cu lemn de santal)
14 martie 2016
Thieves Dental Floss (Ață dentară) 50m
14 martie 2016

Dentarome ultra Toothpaste (Pastă de dinți)

Pasta de dinți conține o formulă avansată. Produsul poate fi înghițit, conține ingrediente naturale care curăță ușor dinții și împrospătează respirația.

Toate pastele de dinți de la Young Living albesc dinții și îi fac să strălucească, tin sub control tartarul printr-o metodă care dă drumul la uleiuri esențiale treptat și au particule mici abrazive. Nu conțin flor, acid lauric, coloranți, îndulcitori! Unii oameni se întreabă cum pot să aibă dinți mai puternici dacă nu consumă flor. Produsele de la Young Living conțin lipozomi. Un liposom este o bulă (nespartă care are un cap din apă și cozi din grăsime. În acest caz poți să construiești o sferă ce permite uleiurilor esențiale să fie prinse în acestă sferă. Când se întâmplă asta capurile apoase se lipesc de dinți și de membranele din gură. În timp, liposomul se deschide și usor, usor dă drumul la uleiurile esențiale din el. Mouthwash e făcut la fel.
Aroma Bright conține Carbonat de calciu și Bicarbonat, ulei de extravirgin de cocos, xylitol care este un îndulcitor, Thieves, Ocotea, Peppermint și Spearmint.
Dentarome Ultra conține Bicarbonat, conține îndulcitor xylitol, conține Thieves, Peppermint, Wintergreen.
Unii oameni aleg să folosească pasta de dinți în loc de deodorant. Bineinteles că se poate pentru că cele două: carbonatul de calciu și bicarbonatul acționeaza ca și absorbante.

pasta de dinti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum