Lavender (Levănțică)

Juniper (Ienupăr)
26 decembrie 2014
Lemon (Lămâie)
26 decembrie 2014

Lavender (Levănțică)

LAVENDER (Levănțica)  supranumitMama tuturor uleiurilor”

(Lavandula Augustifolia)

Familia botanică: Lamiaceae

Metodă de extracție: Distilat la abur din flori

Constituenți:

Lynalyl Acetate (21-47%)

Linalol (23-46%)

Esters (aproximativ 50%)

 

Lavanda este unul din uleiurile care sunt menționate și astăzi în Farmacopeea Britanică.

Uleiul Lavender este cel mai multilateral dintre toate uleiurile esențiale. Uleiul Lavender de la Young Living a fost clasificat de către laboratoarele franceze ca fiind unicul ulei bio de pe piață. Celelalte uleiuri de lavandă provin din plante modificate genetic. Uleiul Lavender are așa multe utilizări că s-au scris așa multe cărți despre el și încă se mai descoperă proprietăți. Folosește-l pentru a curăța și ameliora pielea uscată (60 ml ulei de cocos bio/ulei de măsline extravirgin + 20 picături de Lavender într-un bocan de sticlă) sau pune-l în diffuser pentru a calma mintea și trupul obosit, stresat.

Young Living e singura companie care are uleiuri esențiale aprobate pentru uz intern. Lavanda+ este unul dintre ele. Acest ulei nu este diferit de cel din sticla simplă. Tot ce face diferența este eticheta pentru că industria farmaceutică a zis că nu poți să pui un ulei pe tine și în diffuser și să-l iei și intern.

 

 • Pentru un efect calmant masează 1 picătură de ulei de Lavender pe talpă sau la baza de sus a coloanei.
 • 2-4 picături la talpă ajută sângele să curgă mai ușor prin vene fără piedici
 • 2-4 aplicate pe piept și pe plămâni întărește sistemul respirator
 • Inhalează adânc direct din sticlă, ține respirația pentru 3 secunde apoi expiră cu zgomot pentru a te calma și a te relaxa
 • Masează 1-2 picături pe tâmple pentru a elimina tensiunea la nivelul capului
 • Pune 4-5 picături în diffuser pentru a liniști copiii
 • Alină iritațiile ocazionale
 • Minimalizează cicatricile
 • Scade tensiunea musculară
 • Calmează durerile minore
 • Poate fi folosit în timpul rugăciunii, a meditațiilor
 • adaugă 8-12 picături de Lavandă într-o sticlă cu pulverizator plină cu apă și pulverizează sub pat și în dulapuri pentru o aromă plăcută
 • Adaugă 2-4 picături de Lavandă pe piele pentru a hidrata piele și pentru ca această să strălucească
 • Fă o cremă din 10 picături de Lavandă și 30ml ulei vegetal de la Young Living V-6.
 • Ameliorează pielea crăpată cu 1 picătură de Lavender
 • Gătește cu Lavender+ pentru a da un gust unic mâncărilor și prăjiturilor tale. Atenție să adaugi uleiul esențial doar în cremă pentru a putea să-și păstreze valoarea terapeutică.
 • adaugă 2-3 picături de Lavender+ în gingerată, limonadă
 • după ce ai luat gemul de pe foc lasa-l să se răcească și apoi adaugă 1-2 picături în borcan
 • adaugă 1-2 picături în apa ta pentru detoxifiere
 • Perfect pentru tăieturi, vânătăi și arsuri ușoare
 • Echilibrează emoțiile
 • Este un ulei de relaxare. Pune 3-4 picături în diffuser pentru aroma sa calmantă și liniștitoare. Relaxează-te adăugând cîteva picături în cada cu apă înainte de culcare. Unul dintre uleiurile cele mai importante pentru piele. Este supranumit “cuțitasul elvețian multifuncțional” al uleiurilor esențiale pentru că are foarte multe întrebuințări,
 • 1 picătură de Lavender aplicat la baza coloanei zilnic echilibrează întregul sistem nervos.

În satele din Franța femeile aplică Lavender pe sâni de 2x/zi pentru a preveni anumite situații neplăcute.

Réne Gattefossé, un chimist francez, a fost primul care a descoperit proprietățile uleiului de Lavender. Pe când lucra în laboratorul său de produse cosmetice o explozie a avut loc și Réne s-a ars foarte rău la mâna. Atunci el și-a băgat mâna în primul vas cu lichid care era la îndemână, care era plin de ulei  esențial de Lavender distilat la ferma proprie din  St. Remy de Provence. Mai târziu el a fost șocat de cât de repede s-a vindecat rana și ce cicatrice mică a lăsat în urmă.

Aplicare generală:

 1. 2-4 picături local
 2. 2-4 picături la talpă
 3. inhalează direct din sticlă
 4. pune 5-8 picături în diffuser
 5. ca și supliment într-o linguriță de miere sau 1 picătură în 120ml lapte vegetal sau 2-4 picături în capsulă vegetală cu V-6/ulei de măsline

Se găsește în: Aroma Siez, Brain Power, Dragon Time, Envision, Forgiveness, Gathering, Gentle Baby, Harmony, Highest Potential, M-Grain, Mister, Motivation, Oola Balance, Oola Grow, R.C., RutaVaLa, SARA, Stress Away, Surrender, Tranquil, Trauma Life.

Larisa planting lavenderLavender

Observație

Dacă nu ai alt ulei în casă pentru o anumită situație, poți să folosești cel de Lavender.

Știai că: Lavanda adevărată se găsește doar în Franța și la Fermele Young Living? Cealaltă este toată hibrid. Acum câțiva ani lavanda din Franța murea și Jean Noel l-a sunat pe Gary să le dea sămânță din sămânța pe care a luat-o Gary când a studiat arta distilării în Franța. Cum a dus-o în America, poate te întrebi? În vârful cizmei lui de cowboy. Și uite așa, Gary Young a salvat lavanda din Franța, lavanda a făcut un cerc și a ajuns de unde a plecat. Eram la Convenție în 2014 când prima sticluță de lavandă distilată din Franța, cu semnătura lui Gary pe ea, a fost adjudecată la aproape $10.000.

Lavender pe care eu am plantat-o în vara anului 2014 la ferma Young Living din Mona, Utah a fost distilată în 2017!

Preț: €36,40

Preț distribuitor: €27,67

Prețuri așa de mici pentru beneficii așa de mari!

Vrei o sticluță de Lavender și știi deja pe cineva care folosește produsele Young Living, roagă persoana respectivă să te învețe cum să comanzi.

______________________________

Nu știi pe nimeni care folosește uleiurile esențiale și vrei să-ți comanzi astăzi Lavender, click pe link-ul de mai jos pentru a beneficia de prețul de distribuitor.

Înscrie-te ca membru Young Living pentru a comanda  astăzi. La secțiunile: *Cine v-a prezentat inițial marca Young Living și *cine s-a ocupat de înscriere* trece numărul 1564235.

Comandă acum: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

Contacteaza-ma acum