Surse, știință și standarde pentru uleiuri esențiale

Zyto – află exact ce uleiuri ai nevoie
29 decembrie 2017
Makeup natural, Savvy Minerals
13 ianuarie 2018

Probabil că îți dai seama că atunci când ai o plantație de lavandă, de cimbru, de mentă nu este suficient doar să ai plantele ca să știi cum să le distilezi, să le testezi și să își păstreze valoarea terapeutică.

Atunci când vrei să obții un ulei esențial trebuie să te gândești să alegi cea mai bună sămânță care dă cea mai mare valoare terapeutică, să o cultivi în cel mai bun pământ pe care nu au fost puse substanțe chimice, să îl distilezi la o anumită temperatură și într-un anumit moment al zilei, să faci teste peste teste să te asiguri că nu pui un produs nesănătos pe piață și să te asiguri că sticla de ulei se sigilează în secunda în care uleiul a trecut toate testele. E o întreagă artă pe care unii cred că o pot învăța peste noapte. Acesta este procesul de la Sămânță la Sigiliu pe care toate companiile ar trebui să-l aibă. Young Living este singura companie din lume care are acest Standard.

Procesul de la Sămânță la Sigiliu este susținut de 3 piloni:

SURSELE: În primul rând trebuie să știi de unde îți iei planta și în ce pământ o s-o plantezi. Procesul de la Sămânță la Sigiliu asigură că toate procesele de cultivare, distilare, testare se întâmplă la standarde foarte riguroase. Fiecare fermă parteneră este controlată la sânge. Dacă un ulei nu s-a ridicat la standardul Young Living acel fermier riscă să rămână cu marfa dacă nu a respectat regulile Young Living. Ce credeți că o să facă acel fermier cu marfa nevândută? O va vinde probabil la alte companii de uleiuri esențiale care nu au standarde așa de înalte. Fiecare lot din Young Living este verificat și de un alt laborator care nu are nici o legătură cu Young Living.

Sursele asigură că fermele proprii și fermele partenere respectă standardul peste standard. Știi că Young Living a creat acest standard în lume? Până să fie Young Living nu există nici un standard, nici acum nu aș putea spune că există un standard pentru că Gary Young e cam singurul din lume care a impus un standard și în curând toți vor trebui să se confirme acestui standard. Laboratoarele unde se fac testările sunt dotate cu instrumente de ultimă generație pentru testarea și formularea produselor noi și un alt laborator, care este obiectiv și nu are legătură cu Young Living, verifică toate testele.

ȘTIINȚĂ:

 

Young Living este liderul în industria uleiurilor esențiale: lider în cercetare și calitate.

 • Știai că se fac 15-20 de teste pe fiecare ulei esențial?
 • Știai că aceste teste sunt făcute de 3x?
 • Știai că Young Living lucrează cu 6-12 laboratoare partenere independente din care unul a fost folosit de FBI să localizeze sursa anthrax? Vă aduceți aminte acum câțiva ani când oamenilor le era frică să deschidă o scrisoare? Eu îmi aduc aminte, copil fiind.
 • Știai că instrumentele folosite pentru testare de către Young Living costă milioane de dolari?
 • Știai că instrumentul ICP care testează metalele este asa de precis încât dacă ai umple casa ta cu orez, ICP găsește singurul bob care e stricat? E ca și când ar găsi acul din carul cu fân.

 • Știai că IRMS măsoară izotopii și Young Living este singura companie din lume care are acest instrument … și avem 2?

 • Știai că Young Living vizitează fermele partenere să se asigure că distilarea se face după standardele Young Living chiar dacă ia 2 zboruri, o călătorie cu trenul, cu barca și mers pe jos kilometri întregi pentru a ajunge doar la una din fermele partenere?
 • Știai că cei mai buni consultanți în uleiuri esențiale din lume sunt deja în Young Living?
 • Știai că Young Living are un dosar pentru toate fermele partenere cu care lucrează?
 • Știai că Young Living este singura companie din lume care îi lasă pe membri să participe la cultivare, la recoltarea și distilarea acestor uleiuri prețioase?
 • Știai că Young Living preferă să piardă banii decat să pună pe piața un ulei de calitate inferioară?
 • Știi că nu există o altă companie de uleiuri esențiale în lume care să se apropie măcar de standardul Young Living?

Produsele Young Living sunt singurele care se folosesc în spitale și în clinici în State! Aceste uleiuri și produsele inovatoare fără aditivi care se formulează în laboratoarele Young Living poți să le folosești cu încredere pe tine și pe familia ta! Milioane de oameni deja au făcut această alegere de mai bine de 20 de ani! Testează-le! Te vei îndrăgosti pe loc!

SI, aceste produse și această oportunitate poți să le împărtășești cu încredere cu toată lumea!

STANDARDE:

Standard peste Standard este cel mai înalt standard care există în lume în industria uleiurilor esențiale și Young Living este promotorul acestei mișcări. Fermele Young Living depund eforturi pentru a funcționa etic, protejează natura și devin pe zi ce trece mai ecologici prin proiecte de reîmpădurire, reciclare și construirea unui sediu cu certificare LEED, green pentru a economisi apa, construcție cu materiale de construcție sănătoase care nu afectează sănătatea.

 Adu-ți aminte întotdeauna că Young Living a început revoluția în uleiuri esențiale și toate companiile care au ieșit după, ca ciupercile după ploaie, sunt aici pentru a face un ban. Acum 30 de ani când Gary Young, fondatorul Young Living, învăța despre procesul de distilare în Franța cu tatăl distilării și dormea în căruțe cu coviltir celelalte companii, care nu dețin nici măcar o fermă și vând uleiuri esențiale, probabil că nici măcar nu știau ce este un ulei esențial. Chiar dacă s-ar apuca acum de grădinărit sunt deja în urmă cu 30 de ani. 30 de ani …

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum