Produse Young Living fără gluten

Compuși chimici în uleiuri esențiale
15 ianuarie 2019
10 idei despre folosirea uleiurilor esențiale în vopsirea părului
30 ianuarie 2019

Foarte mulți oameni suferă de boli care pot avea un remediu foarte eficient, sigur și ieftin: EVITĂ GLUTENUL!

Să fie chiar așa ușor? Da, dacă îți cunoști producătorii și începi să citește etichetele. Glutenul se găsește până și în condimentele pe care le cumperi din magazin, dressing pentru salată, murături, chips-uri, carne, în șampoane, produse de curățat, cam tot ce e lichid și ar avea nevoie să fie legat cu restul ingredientelor.

La un moment dat și eu și fiul meu aveam intoleranță la gluten. Încă pot să îți spun dacă o prăjitură a fost făcută cu făină de calitate sau nu. Era greu pentru că de fiecare dată când mergeam la prieteni sau la întruniri de familie nu aveam prea multe opțiuni la mâncare, dar întotdeauna ne dădeam cu DiGize pe burtă înainte de a pleca de acasă și după ce mâncam. În acea perioadă am mâncat foarte multe legume și carne cumpărată doar de la prietenii noștri și toate produsele de curățenie, de îngrijire corporală de la Young Living.

Toate uleiurile esențiale de la Young Living nu conțin gluten. Young Living are o linie pură de uleiuri terapeutice extrase din cele mai bune plante. Uleiurile noastre nu sunt diluate cu chimicale sau aditivi sintentici. Young Living se străduie să păstreze integritatea plantei. Această dedicare pentru puritate face ca uleiurile esențiale Young Living să fie de cea mai bună calitate din lume. Uleiurile esențiale pot fi luate intern, pot fi aplicate local 2-4 picături sau pot fi puse în diffuser pentru a reîmprospăta aerul, pentru a curăța aerul, pentru calmare, edificarea minții și a trupului.

Produse Young Living fără gluten

* Uleiurile esențiale simple

* Uleiurile esențiale în amestec

* Uleiurile esențiale roll on

Suplimente fără gluten:

* Digest & Cleanse

* Inner Defense

* Life 9

* Longevity

* OmegaGize

* Sleep Essence

* AlkaLime

* BLM Capsules & Powder

* ComforTone

* Power Meal

* JuvaTone

* K&B

* Essentialzymes-4

* Sulfurzyme Capsules & Pudră

* SuperCal

Cea mai bună alternativă pe care Young Living ne-o oferă este: Einkorn, grâul originar pe care Gary Young l-a plantat lângă ferma din Tabiona, unde este înmormântat. Problema cu grâul din zilele noastre este că el conține 42 de cromozomi și einkorn doar 14 cromozomi. Grâul din ziua de astăzi este așa de modificat că aproape nu mai este grâul pe care l-au mâncat bunicii, străbunicii noști. Young Living oferă multe produse cu einkorn: pasta, granola, făină, spaghetti, amestec pentru waffles & pancakes.

Îmi aduc aminte că la un seminar Gary Young, fondatorul Young Living, spunea că dacă cei care au dureri articulare ar renunța la Gluten ar vedea o îmbunătățire în 3 săptămâni. Este greu să renunți? Doar dacă nu vrei! Eu am trăit ani de zile ferindu-mă de gluten și nu am cumpărat niciodată produse cu etichetă Gluten free pentru că la o examinare mai atentă a etichetelor am observat că produsele conțineau multe chimicale și produse modificate genetic.

 

Pentru sănătatea ta și a familiei tale îndrăznește să fii acea persoană ciudată care stă și citește ingredientele în magazin dacă nu ai ajuns încă la punctul în care să comanzi toate produsele pentru îngrijire corporală, orală, cele de curățenie de la Young Living. E mai bine să fii considerat ciudat decât să îți otrăvești familia!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum