Life 9 – cele mai bune probiotice

Surse, știință și standarde pentru uleiuri esențiale
2 ianuarie 2018
Makeup natural, Savvy Minerals
13 ianuarie 2018

Toți avem nevoie de bacterii sănătoase în stomacul nostru în special pentru o stare de bine generală și buna funcționare a digestiei, întăresc sistemul imunitar, ajută bolul alimentar să ajungă în anus, scade glicemia.

Știai că atunci când mergi într-o altă țară primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să mânânci un iaurt local? Nu, nu dintr-ală cu ciocolată și afine, caramel și alte posibile arome și fructe! Un iaurt simplu, cum făcea bunica și de pe care Creangă smântânea oalele!

Întrebări și răspunsuri despre Life 9, cel mai bun probiotic ( pro viață) de pe piață!

Pe cutie scrie că trebuie să luăm Life 9 seara, înainte de culcare și după ultima masă. În timpul somnului digestia scade și atunci organismul tău beneficiază de toate cele 17 miliarde de culturi vii ce reprezintă 9 tulpini diferite de bacterii.

Pot să dau Life 9 și copiilor mei? Da.

Pot să iau Life 9 atunci când sunt însărcinată? Îți recomand să vorbești cu medicul care te are în evidență. Probioticile sunt foarte sănătoase pentru organism. 

Cum știu că Life 9 trece de sucul gastric? Pentru a ne asigura că acest supliment este asimilat se folosesc doar probiotice care tolerează acidul și capsula în care sunt păstrate este făcută în așa fel încât să treacă de sucul gastric pentru a-și păstra eficacitatea. 

Cum se prind aceste tulpini de pereții intestinelor? Ingredientele folosite de Young Living sunt de calitate și sunt alese tocmai pentru aderența lor pe pereții intestinelor. 

Câte culturi sunt în Life 9? Minim 17 miliarde de CFUs ( unități de formare a coloniilor).

Cum poți să mă asiguri că tulpinile din Life 9 sunt *în viață*? Bacteriile din Life 9 au fost congelate uscat, asta înseamnă că au fost înghețate în animație suspendată. Când ingerezi o capsulă de Life 9, bacteria este expusă la apă și revine la viață. În momentul când ajunge în stomacul tău, sunt bacterii vii. 

Cum știu dacă 17 miliarde de culturi vii sunt suficiente pentru mine? Probioticele de pe piață conțin între 1 miliard și 10 miliarde de bacterii. Cantitatea depinde de fiecare organism în parte. Young Living oferă 17 miliarde de culturi active pentru a se asigura că fiecare beneficiază de pe urma ingerării acestui supliment. Deși cantitatea poate pare mare, probioticele sunt în siguranță și nimeni nu poate fi afectat dacă iei în plus. 

De ce Life 9 nu este pus la frigider înainte de a fi deschis ca majoritatea probioticelor din magazin? Life 9 este închis vidat și împachetat pentru protecție maximă ( sticlă de sticlă, protecție, capac de metal și plic care absoarbe umezeala). Această împachetare protejează culturile pe timpul livrării. Se recomandă punerea la frigider a sticlei după desfacere.  

INGREDIENTE:

Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Streptococcus thermophiles, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum

MOD DE ADMINISTRARE:

1 Capsulă după masa de seară

PĂSTRARE: A se păstra într-un loc răcoros, ferit de lumină. Nu expune căldurii excesive sau acțiunii directe a razelor solare. Strânge bine capacul în special după utilizare. A SE PĂSTRA LA FRIGIDER DUPĂ DESCHIDERE.

Organismul tău are nevoie de acest produs astăzi! Life 9 este cel mai bun probiotic de pe piață!

 

1 Comment

  1. Daniela Cirsmar spune:

    Recomand Life9 in timpul sarcinii și oricând. Un intestin sănătos înseamnă o imunitate sporită a organismului, o absorbție mai buna a nutrienți lor din alimentele ingerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum