Kit de curățenie cu uleiuri esențiale

Sănătatea începe în gură
9 martie 2020
Tinerețe fără bătrânețe cu NingXia Red
9 martie 2020

CELE MAI PERICULOASE 10 CHIMICALE DIN CASA TA:

  1. Parfumurile de cameră/Lumânări. Poți folosi diffuser/aromatizator care vine cu un ulei gratuit.
  2. Produsele de curățat baia, mobila, parchetul, etc.. Avem Thieves Household Cleaner cu care poți să cureți de sus până jos, jucăriile copiilor, baia, bucătaria, mobila, etc.
  3. Detergentul de vase. Avem detergent de vase natural.
  4. Detergentul de rufe este otrava numărul 1 în familii. De fapt, tu otrăvești de 3x: speli hainele, umpli casa de chimicale, le porți toată ziua și pielea ta e expusă la toxine și apoi le ții toată noaptea în dulap. Așa cum ai ghicit, avem și dintr-ăsta.
  5. Hairspray/Fixativ. Aici poți să folosești apa și zahăr 🙂
  6. Gelul de duș. Avem și Avem 
  7. Șampon. Avem. Șamponul este ideal pentru păr vopsit. Atenție pentru că nu are substanțe chimice în el, nu face spumă, dar hidratează foarte bine părul vopsit.
  8. Deodorantul cu aluminiu cauza bolii Alzheimer si Parkinson. Deodorantele de la Young Living te și detoxifică. Ideal ar fi să-l folosești seara înainte de culcare.
  9. Balsamul de rufe. Aici poți să folosești 4-5 picături de uleiuri esențial când pui hainele la clătit.
  10. Șervețelele parfumate pentru mașina de spălat. Înlocuiește cu o cârpă pe care pui 4-5 picături de Purification.

Ce se întâmplă când organismul e plin de chimicale? Cancer. Oboseală. Nu reușești să te concentrezi. Nu poți dormi. Inflamare cronică. Dureri. Probleme de piele. Acnee la adulți. Hormoni. Stres. Anxietate. Frică. Infertilitate.

Suferi și tu de măcar o singură problemă menționată? E timpul să arunci chimicalele din viața ta. Tu poți controla ce folosești între pereții casei tale.

Kitul Thieves vine cu:

•15 ml ulei esențial Thieves
•Thieves AromaBright pastă de dinți

•Thieves Apă de gură
•1 produs de curățat
•1 săpun de mâini
•1 Thieves Spray
•1 Dezinfectat de mâini
•1 Detergent de vase
•1 Detergent de rufe
•5 ml ulei esențial Stress Away
•1 căpăcel roll-on
•5 ml ulei de portocală
•2 plicuri de NingXia Red

Young Living este cea mai bună alegere pe care am făcut-o în aventura mea de a scăpa de chimicale! Tu chiar contezi. Familia ta contează. Tu poți să preiei controlul sănătății tale. Tu chiar nu trebuie să te simți obosită, umflată, terminată, cu dureri. Începe să le dai un șut chimicalelor din viața ta și începe să trăiești o viață curată.

Dacă știu ceva cu adevărat este că …. știu că ce pui în doze mici, se adună în efecte mari. Bune. Sau Rele.

Tu nu trebuie să te otrăvești să trăiești.

 

🏻Statisticile arată că în următorii 5 ani, TOȚI vor căuta alternative naturale. Asta îmi zice că tu faci parte dintr-o generație care vrea ceva mai bun!!!

 

Obișnuiesc să le spun oamenilor că dacă nu pot să facă o schimbare mare cum am făcut eu, să înceapă cu un singur produs. Începe cu pași mici.

Pentru comandă, contactează persoana care ți-a trimis acest articol. Ai ajuns aici din întâmplare și vrei și tu kit-ul de curățenie, scrie-mi la altacale@gmail.com și te ajut cu tot dragul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum