Essential Rewards/Comandă lunară Young Living

Sisteme ale corpului
20 decembrie 2014
Copiii și uleiurile esențiale Young Living
31 decembrie 2014

Young Living oferă un program pentru membrii care vor să fie mai sănătoși, mai puternici și să aibă mai multă energie.

Essential Rewards este un program pentru membri de care poți să beneficiezi. Tu deții controlul propriului cont. Nu trebuie să comanzi aceleași lucruri în fiecare lună. În fiecare lună trebuie să cumperi lucruri în valoare de minim 50PV și respectiv 100PV dacă vrei să primești comision de la comenzile date de cei înscriși de tine. PV= volum de puncte. Fiecare ulei are un număr PV. În cazul în care tu vorbești cu oamenii despre Young Living și ei se înscriu atunci ar fi bine să faci o comandă de 100PV pe lună pentru a nu pierde nici un comision.

Beneficii

1. Livrare mai ieftină

2. Poți să anulezi oricând. Doar trebuie să suni la Serviciu Clienți. Dacă ai deja puncte acumulate asigură-te că le cheltui înainte de anulare.

3. Poți să schimbi comanda în fiecare lună. Doar asigură-te că o faci până la miezul nopții în ziua precedentă.

4. Când produsele revin în stoc, cei care sunt pe Essential Rewards au prioritate.

5. Punctele expiră după 12 luni de la momentul când le-ai acumulat. Deci ai un an de zile să alegi ce vrei să-ți iei.

Programul este făcut special pentru membrii care vor să mănânce mai sănătos, să aibă mai multă energie și pentru cei care vor să elimine produsele chimice din casa lor.

Procentajul pe care îl primești înapoi

1-3 luni                    10%. Ai comandat 100PV = 10 euro înapoi în puncte

4-24 luni                  20% Ai comandat 100PV = 20 euro înapoi în puncte

25 luni +                   25% Ai comandat 100PV = 25 euro înapoi în puncte

SURPRIZE! SURPRIZE! 

Dupa 3 luni de ER (Essential Rewards) primești cadou un Tangerine 5ml! După a 6-a lună primești cadou un Jade Lemon 5ml pentru loialitate, în a 9-a lună primești un Ylang Ylang 5ml și după 12 luni de ER primești cadou un amestec exclusiv creat pentru anul respectiv!

În cazul în care se întâmplă ca un ulei să nu fie pe stoc atunci se va înlocui cu:

3 Luni / Tangerine: SAU Grapefruit/Lemongrass
6 Luni / Jade Lemon: SAU Purification/Aroma Siez
9 Luni / Yang Ylang: Alternative: Melaleuca/Aroma Siez
12 Luni / Loyalty Blend

Poți să revendici până la 350PV pe lună.

În cazul în care vrei să anulezi programul de Essential Rewards

1. Cheltuie mai întâi punctele acumulate pentru că altfel le vei pierde pentru că se consideră că tu cu bună știință ai ales să nu mai profiți de acest program.

2. Sună la Customer Service înainte de data de livrare pentru a anula sau după ce ți-ai făcut comanda pe punctele acumulate doar scoate-ți cardul din biroul virtual.

Essential Rewards este un  program minunat dacă folosești săpun, pastă de dinți, produse de curățat, NingXia, cosmetice în fiecare zi. Toți o facem! Ce minunat că există un program care ne ajută să punem produse sănătoase în noi și pe noi!

Dacă ai o afacere, de exemplu un magazin, în care vinzi uleiurile de la Young Living, poți să fii pe Essential Rewards.

Te-ai înscris deja în acest program care te plătește să îți cumperi produsele de care ai nevoie? La ce magazi mergi tu și îți oferă așa un beneficiu + produse 100% naturale + știi sursa de proveniență?

Urgent contactează persoana care ți-a trimis acest articol și spune-i că vrei să investești și tu în sănătatea ta în fiecare lună.

Vrei să intri în program și nu știi pe nimeni care comandă produsele de la Young Living? Scrie-mi un email la altacale@gmail.com și te ajut cu tot dragul.

4 Comments

  1. […] să iei produse gratuite prin programul Essential Rewards prin care poți lua până la 20% înapoi în produse gratuite dacă comanzi 100PV pe lună (per […]

  2. […] + poți să te înscrii cu Essential Rewards […]

  3. […] Essential Rewards este un program important în momentul în care începi să dezvolți afacerea ta! Pentru că ai nevoie de 100PV/lună pentru a primi comision! […]

  4. […] PV ai în comandă – în general încep la 195PV pentru un ulei gratuit. Dacă ești pe Essential Rewards tu poți să obții și mai multe produse […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum