De ce Young Living?

Ce-i și cu produsele naturale de la Young Living?
3 iulie 2017
Tehnica Raindrop
5 iulie 2017
 1. Young Living este pe piață de mai bine de 20 de ani. Young Living a început mișcarea cu uleiurile esențiale. Celelalte companii S-AU ALĂTURAT MIȘCĂRII. Celelalte companii vor să imite succesul lui Young Living fără să respecte procesul de la Sămânță la Sigiliu.
 2. Young Living face toate tranzacțiile online. Tu nu trebuie să ai un depozit de produse în casă. Fiecare membru își face singur comanda.
 3. Young Living are produse pentru oameni de toate vârstele și pentru animale.
 4. Investiția inițială este foarte mică. Kitul valoreaza 388 de euro pentru Premium Starter Kit with Dewdrop care vine cu un diffuser gratuit (umidificator, atomizator, pulverizator cu aer rece special pentru uleiuri) + 11 uleiuri, 10 mostre, 10 sticlute de 2ml pentru a oferi mostre prietenilor + un roll on pentru o aplicare rapidă. Valoarea kit-ului este de 388 de euro!!!
 5. Poți să dezvolți afacerea ta proprie cu Young Living. Pentru reducere la înscriere folosește codul 1564235.
 6. Oamenii încep să caute din ce în ce mai mult alternative la toate produsele cu chimicale de pe piață.
 7. Oamenii care folosesc uleiuri esențiale de la Young Living încep să vadă rezultate aproape imediat. Viața lor devine mai bună.
 8. Poți să iei produse gratuite prin programul Essential Rewards prin care poți lua până la 25% înapoi în produse gratuite dacă comanzi 100PV pe lună (volum personal – fiecare produs are un anumit număr) + uleiuri cadou la luna 3, 6, 9 si 12.
 9. Dacă vrei poți să lucrezi la această afacere doar câteva ore pe săptămână. Lucrează la aceasta 40 de ore/săptămână și vei fi martor la multe minuni pe plan fizic, emoțional, spiritual și financiar atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău!
 10. Young Living are propriile ferme și controlează tot procesul de la sămânță la sigiliulFiecare membru poate să se oprească la orice fermă Young Living din lume: Ecuador, Franța, Canada, America, Oman, Croația, Peru, China și să vadă exact cum se cresc plantele și întregul proces de distilare, poți să plantezi și să mergi când ogoarele sunt gata de recoltă și să ajuți la stâns de pe câmp. Eu vreau să punem și România pe harta Young Living. Young Living are și ferme partenere care sunt ținute la același standard și toate respectă procesul de la Sămânță la Sigiliu. Se fac vizite periodice, neanunțate la fiecare fermă. Mai nou, în Europa Young Living a semnat contracte cu 15 ferme. Ce n-aș da să fiu și eu unul din fermieri …
 11. Poți să ajuți pe cineva să-și schimbe viața.
 12. Planul de compensare Young Living este foarte atractiv.
 13. Young Living este cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla vreodată.
 14. Gary Young este un adevărat lider. Când o să cresc mare vreau să ajung exact ca el!
 15. Dacă tu nu deschizi sticla de ulei esențial de la Young Living acel ulei nu expiră niciodată. Poți să lași sticla moștenire la strănepoții tăi fără ca uleiul să își piardă valoarea terapeutică! Câți se pot lăuda cu un așa produs pe piață?
 16. De ce Young Living? De ce nu?  Formula succesului: 1. Spune Da, 2. Fă-le de cunoscut celor dragi și 3. Ești deștept/ă. O să găsești o cale pentru a face din afacerea ta cu Young Living un succes! Începe acum! Click pe link! Pentru o reducere de 24% folosește codul 1564235!

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum