Ce semnificație au etichetele Young Living?

Și oamenii sunt copii
21 octombrie 2019
Cum știu ce ulei esențial pot lua intern?
15 ianuarie 2020

Nu știu cum ești tu, dar la mine în dulap hainele sunt aranjate după culori. Am lucrat la un magazin în State unde era foarte ușor să găsești o cămașă roz pentru că era cu toate celelalte cămăși roz.

 Au vreo semnificație Culorile Etichetelor de la Young Living?

Etichetele uleiurilor esențiale Young Living, reflectă culoarea plantelor din ulei. De exemplu, uleiul de Lavandă vine dintr-o floare violet așa că, eticheta are culoarea violet. Această asociere nu este întotdeauna la fel, dar ai înțeles ideea.

Suplimentele sunt altă poveste: Suplimentele vin în 3 culori diferite: roșu, albastru și verde.

Etichetele roșii de la suplimente reprezintă susținerea sistemului endocrin sau conțin un ingredient cheie pentru un anumit proces din organism sau un anumit organ: oase, mușchi, rinichi, sistemul cardiovascular, etc. Merg țintit. Aici intră: Sulfurzyme, BLM, Essentialzyme, CortiStop, SleepEssence.

Etichetele albastre de la suplimente sunt reprezentate de nutriție și longevitate. Gândește-te la temelia unei case. Asigură vitamine, probiotice, minerale și omega-3: OmegaGize, Longevity, InnerDefense, SuperB, etc. Începătorii în a folosi uleiurile esențiale ar fi bine să înceapă cu albastru pentru că toți știu că au nevoie de multivitamine.

Etichetele verzi de la suplimente sunt pentru curățarea organismului: ComforTone, ICP, JuvaTone. Au rol în digestie și detoxifiere. Oferă o gamă largă de vitamine, minerale și alți nutrienți cheie care o să te ajute pe tine să funcționezi la capacitate maximă toată ziua.

De ce e bine să aranjezi uleiurile după culori și nu în ordine alfabetică?

Creierul tău va învăța astfel să le recunoască după nevoi.

Roșu – dacă ești obosit

Etichetele maro și roșu închis reprezintă sănătate: Thieves, Sacred Frankincense, Raven, RC, Melaleuca, ImmuPower, Melrose, Purification, Lemongrass, Christmas Spirit, DiGize. Dau o stare de bine generală, te trezesc la viață, te stimulează.

Oranj – dacă ai emoții înaintea unei întruniri, la teste la școală

Etichetele oranj sunt reprezentate de uleiurile care stimulează creativitatea, dau o stare de bine. Uleiuri ca: Citrus Fresh, Tangerine, Orange.

Galben – aduce echilibru în minte, trup și suflet.

Etichetele galbene sunt reprezentate de uleiurile din Biblie.

Verde – când ai nevoie de armonie, de echilibru, relaxează inima.

Etichetele verzi și verde deschis: Menta, Clarity, Peace and Calming, Citronella, Stress Away, Aroma Life, Gentle Baby, Pine, Oregano, Cypress, Marjoram, Thyme, Northen Lights Black Spruce care sunt pentru concentrare și calmare.

Albastru– când ai nevoie să te calmezi, să te învigorezi, să ai o conversație mai bună, când ai nevoie de liniște interioară, când vrei să stimulezi glanda pineală.

Etichetele albastre lucrează pe alinarea durerilor ocazionale, au efect de calmare: PanAway, Wintergreen, readucerea cu picioarele pe Pământ: Humility, Dream Cather, Trauma Life, White Angelica, Ledum, Sandalwood.

Indigo și Violet – excelente pentru cei care au dezechilibre la nivel nervos/mental, cei care trec printr-o transformare la un nivel profund. Calmează și te ajută să fii mai conștient de ceea ce ai deja ca și dar de la Dumnezeu.

Etichetele violet sunt în general pentru nevoile femeilor, piele, păr, față, funcționeză pe emoțional și hormonal: Lavandă, Clary Sage – hormonal, En-R-Gee pentru energie. Envision, Grounding, Sara, Highest Potential, Present time, Valor toate merg pe emoțional.

Etichetele Maro deschis: JuvaCleanse pentru curățarea sistemului, Copaiba, Cedarwood care calmează.

Etichetele Roz sunt tot pentru femei pentru piele, emoții, libido. Amintim aici: Joy, Elemi, Frankincense, Abundance, Ylang Ylang, Geranium, Patchouli, Myrrh, EndoFlex.

Pe masa mea din bucătarie am un suport din lemn doar pentru uleiurile din citrice pentru a adăuga câte o picătură în apă sau ceai: Grapefruit, Orange, Lemon, Tangerine, Citrus Fresh, Lime, Bergamot.

Etichetele albe reprezintă gama de uleiuri care a fost aprobată deja pentru consum intern. În Europa au un + pe ele, în State au scris pe ele Vitality.

Uleiurile esențiale sunt produse de plante pentru a se proteja de boli, de descompunere și să alunge rozătoarele. Uleiurile esențiale Young Living și suplimentelele infuzate cu uleiuri pot să ne calmeze și să ne energizeze, să ne ajute să dormim mai bine, să ne concentrăm, să ne aline durerile, să lupte cu infecțiile și să faciliteze procesul natural al organismului de a se vindeca singur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum