Ce beneficii îmi asigură un diffuser?

Când să nu folosesc uleiurile esențiale?
10 noiembrie 2017
Metanoia/Schimbarea minții
2 decembrie 2017

În primul rând trebuie să te asiguri că ai un diffuser de calitate. Diffuserul de la Young Living este 3 în 1: aromatizator, pulverizator și umidificator. Pentru binele tău nu te zgârci la un diffuser pentru că în momentul în care tu alegi să pui în diffuserul tău de 2 bani uleiurile de la Young Living vei inhala substanțe neuro-toxice care afectează buna funcționare a creierului, a sistemului respirator. De ce? Pentru că uleiul esențial Young Living topește plasticul.

Investește în diffuserul Young Living care este făcut special pentru aceste uleiuri.

Știi că aerul pe care îl respiri în casa ta poate să fie de 5-10x mai poluat decât aerul de afară? Groaznic! Acest lucru se datorează faptului că nu există ventilația necesară și toate produsele chimice de curățat rămân în casa ta să le inhalezi. În capul listei de chimicale periculoase: PARFUMURILE DE CAMERĂ sunt pe primul loc! 

Diffuserul Young Living poate functiona timp de 4 ore, are lumină de relaxare albastră și complimentează orice casă, se închide automat când se termină apa, este elegant, poate fi folosit și la birou și folosit pe post de deschidere a porilor. Cel puțin, bunica soțului meu, femeie la 85 de ani face 20 de minute de *facial* în fiecare dimineață înainte de a merge la serviciu. Da, ea folosește produsele Young Living și lucrează cu normă întreagă!

Dacă tu ești ca și mine și nu faci lucrurile cu jumătate de măsură, aruncă la gunoi parfumurile de casă … și investește într-un kit!

Dacă folosești un diffuser:
1 ulei esențial + 4 picături de 2x/zi 8-12 ore

Ai: 
110 zile
3-7 luni
800 picături – peste 1.200 de ore de sănătate curată și o casă care miroase superb

Click pe link pentru a vedea cât de frumos și de ușor de asamblat este diffuserul Young Living https://www.youtube.com/watch?v=R-7CCzq93nA

Diffuserul Dewdrop în formă de picătură este foarte ușor de folosit cum ati observat deja în video.

Rainston este diffuserul preferat al soțului meu. El este sculptat de mână în lut chinezesc. Este un pic mai greu, poți să difuzezi un timp mai îndelungat, are lumină violet, turcoaz. Înauntru are un mecanism care trebuie ridicat înainte de a-l umple cu apa pentru a ne asigura ca apa nu ajunge la mecanismul diffuserului. Arată superb în dormitor mai ales când vrei să creezi o atmosferă romantică.

Diffuserul Aria din lemn este un diffuser foarte frumos și oamenii îl aleg pentru că arată sănătos, natural. Cu Aria este bine să curăți diffuserul dupa fiecare folosire. Uleiurile citrice pătează interiorul. Aria are două componente înauntru: unul rotund care se atașează în mijloc și unul dreptunghiular cu o formă mai deosebită. Gura celui dreptunghiular trebuie să fie poziționată înspre interior pentru a împinge vaporii de aer. Dacă aceștia sunt aliniați diffuserul va emana mai puțin abur. Aria vine cu muzică de relaxare, dar poți să conectezi aria la telefonul tău.

Dacă diffuserul este pătat poți

  1. să-l umpli cu puțină apă și oțet și să-l lași să funcționeze doar atenție că nu intră în garanție dacă folosești acest truc
  2. să ștergi interiorul diffuserului cu o cârpă umedă
  3. să stergi discul cu o cârpă umedă pentru că altfel nu va fibra la viteza la care trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum