Am slăbit 10kg cu Young Living

Thieves – 25 de moduri de folosire
13 august 2016
Young Living în Română
8 septembrie 2016

Lucian Mindii

Rezultate vizibile într-un timp scurt.
Am să vă povestesc pe scurt cum a funcționat acest program de la Young Living:
1. Balance complete – pudră ce se pune în apa călduță și se bea. Cu acest shake, ce are gust plăcut de vanilie, eu am înlocuit masa de seară și uneori cea de dimineață. La prânz am mâncat normal, ce am vrut ( 2 feluri ).
2. NingXia Red – un suc natural ce conține uleiuri esențiale și extract din diferite fructe ( goji, fructe de pădure, etc.). Acest suc, foarte bun la gust, are tot complexul de vitamine și antioxidanți ce îți dă energie pentru toată ziua. Eu am luat în fiecare dimineață 60 ml.
3. Digest & cleanse – capsule moi ce conțin uleiuri esențiale ( mentă, ghimbir, lămâie, anason, chimen și fenicul ). Am luat câte o capsulă cu 30 minute înaintea mesei de prânz. Acestea ajută la reducerea tulburărilor gastrointestinale și susțin o digestie sănătoasă.
4. Uleiul esențial de grefă – Eu puneam 2, 3 picături în apă, ceai sau suc, depinde ce bei. Are rolul de a topi grăsimea și de a tăia pofta de mâncare .
Sper să vă fie de folos aceste informații !

5 days cleanse                                 Grapefruit

2 Comments

  1. Mirela Mindii spune:

    Acum,sotul meu are in jur de 80 kg si se mentine foarte bine,ba chiar reuseste fara prea mare efort sa mai si slabeasca.Foloseste sucul ningxia red in continuare ,o pic de menta in cafea dimineata(stiu ca taie pofta de mancare) si uleiurile esentiale de citrice sunt extraordinare ,mai ales cel de grapefruit care topeste grasimea.Excelente produse!!

  2. Lucica spune:

    Buna seara! Cum imi pot procura uleiuri esențiale pt. slăbit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contacteaza-ma acum